Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 00:04 - Jumping

LGCT Miami: O. Philippaerts in de prijzen!

De caravan van de Longines Global Champions Tour houdt deze week halt in de Verenigde Staten en meer bepaald in Miami Beach! Daar werd vanmiddag plaatselijke tijd reeds de 1.45m openingsrubriek gesprongen en voor ons land wist Limburger Olivier Philippaerts opnieuw een prijsje mee te pikken. In het zadel van zijn 10-jarige hengst H&M Extra (Berlin) wist hij het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en strandde hij uiteindelijk op een 13de plaats na een finishtijd van 30.74 seconden.

 

Het was de Amerikaanse amazone Kristen Vanderveen die overwinning in eigen land wist te houden. Zij zadelde voor dit openingsnummer de 14-jarige Bull Run’s Faustino De Tili (Berlin) en haalde de eindmeet in 25.32 seconden. Daarmee verwees ze de Nederlander Harrie Smolders naar de 2de plaats. Die had met zijn 15-jarige Zinius (Nabab de Rêve) in 26.58 seconden reeds een zeer scherpe tijd neergezet, maar moest uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats. Verder mocht ook de Qatari Bassem Mohammed op het podium plaatsnemen. Hij rekende op de 13-jarige Argelith Squid (Salito) en wist de finishen in 26.67 seconden.

 

Ook de Brit Michael Whitaker wist in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij stuurde zijn 10-jarige Valmy de la Lande (Mylord Carthago) naar een finishtijd van 27.49 seconden wat hem de 4de plaats opleverde. De Tsjechische Anna Kellnerova tenslotte was goed voor de 5de plaats in het klassement. Samen met de 13-jarige Balguero (Balou du Rouet) kwam zij binnen in 27.75 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions