Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 23:39 - Jumping

CSI2* Opgl.: Deknudt mist net het podium

Na het openingsnummer voor de CSI1* competitie stond vanmiddag op de Stephex Arena van het Sentower Park de 1.35m openingsrubriek van de CSI2* competitie op het programma. Daarin was het Cederick Deknudt die als beste Belgsiche combinatie naar voor kwam. Deknudt, die eerder op de dag ook 5de werd bij de 5-jarige paarden, stuurde zijn 9-jarie Kimira van het Kluizebos (Boris van het Kluizebos) naar de finish in 32.67 seconden en strandde zo net naast het podium.

 

Bovenaan het klassement stond de Britse amazone Louise Simpson, die nu in het zadel zat van de 14-jarige Fiona V/H Lemmenshof (Nonstop). Zij wisten de klok te stoppen op 26.13 seconden en zo de overige 114 deelnemers voor te blijven. De 2de plaats was voor Duitsland met Oliver Lemmer en zijn 9-jarige Chacco’s Anna (Chacco Blue). Zij hadden er 27.86 seconden voor nodig om de omloop af te leggen en moesten zo dus vrede nemen met de eerste ereplaat. Ook de Noorse Oda Charlotte Lyngvaer wist het nog sneller te doen dan Deknudt. Zij bracht de 8-jarige Goanita (Zandor) veilig aan de meet in 32.22 seconden wat haar de 3de plaats opleverde. De 5de plaats tenslotte was voor de Braziliaanse topruiter Yuri Mansur. Die zette met zijn 8-jarige Lou Lou Vls (Elvis Ter Putte) een tijd van 32.94 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Ugo Berrittella met Kouchette Ter Goes Z (Kannan), een 20ste plaats met voor Lio Lamers met Zomerfee van de Broekkant (Oklund), een 23ste plaats voor Hendrik Denutte met Don Flamenco Vd Krananburg (Flamenco Desemilly) en een 25ste plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions