Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 23:22 - Jumping

CSIU25 Lanaken: De Brabander wint opnieuw!

Nadat hij vorige week vrijdag al een rubriek wist te winnen op de Z-tour van Lanaken was het vanmiddag opnieuw prijs voor onze landgenoot Christophe De Brabander in het Limburgse Lanaken! In de 1.30m hoge openingsrubriek voor de CSIU25 competitie was hij opnieuw de beste met zijn 13-jarie merrie Geneve de Muze (Vigo d’Arsouilles). De jonge zoon van Joris De Brabander snelde naar een finishtijd van 54.04 seconden en had zo dus opnieuw een overwinning te pakken.

 

De 2de plaats was voor de Limburgse amazone Caro Baerts met haar 8-jarie Maq Master Z (Moujik de Sohan). Baerts, die als allerlaatste in de baan verscheen, deed nog een verdienstelijke poging, maar kwam het haar tijd van 56.99 seconden toch ruim tekort om De Brabander te verontrusten. De 3de plaats was voor de Noorse amazone Rikke Budsberg. Die zat in het zadel van de 16-jarige Copelia Z (Chellano Z) en wist dan weer een tijd van 57.22 seconden op het scorebord te brengen.

 

De 4de plaats was voor de Zweedse amazone Emma Johansson. Vergezeld van de 10-jarige Nouveau (Niveau) wist zij de meet te halen in 57.66 seconden. De 5de plaats kleurde opnieuw Belgisch met Tristan Guisson en zijn 7-jarige Naturelle Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). Zij wisten af te klokken in 58.87 seconden.

 

TAGS   |   CARO BAERTS   |   CHRISTOPHE DE BRABANDER   |   RIKKE BUDSBERG   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions