Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 23:07 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Emilie Conter wordt 4de!

Na de 1.20m openingsrubriek stond net voor de middag in het Franse St. Tropez voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook nog een 1.30m rubriek op het programma. Hierin was het Stephex-amazone Emilie Conter die voor ons land het sterkste voor de dag kwam. De jongste dochter van Stephan Conter zadelde voor deze hoofdrubriek de 11-jarige Ultrachic de Charmois (Quaprice du Bois Margot) en greep net naast een podiumplaats na een finishtijd van 34.29 seconden.

 

We kregen een integrale Franse top 3 met op kop Olivier Perreau en zijn 9-jarige Atwoord de Felines (Lando). Perreau, die begin deze maand nog aan het werk was in het Italiaanse Gorla Minore, kruiste de meet in 32.76 seconden en wist zo concurrentie achter zich te houden. Max Thirouin was dan weer goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij kwam over de meet in 33.61 seconden en kon daarvoor dan waar rekenen op de eveneens 9-jarige Aubade de Tobesbes (Quartz de Talma). Clement Frerejacques vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij bracht daarvoor de 12-jarige Tellement Bel Z (Toulon) aan de meet in 33.75 seconden. Net na Conter zagen we met Thibaut Bazire nog een Franse ruiter. Hij was vergezeld van de 7-jarige Coud’Coeur du Paradis (Ugano Sitte) en stopte de klok op 35.37 seconden.

 

Ook Zoe Conter, die de afgelopen weken bijzonder sterk presteerde op het Winter Equestrian Festival, was een van de prijswinnaars. Zij werd 14de met haar haar La Belle Dame Z (Levisto Z) na ook een dubbele foutloze omloop.

 

TAGS   |   CLEMENT FREREJACQUES   |   EMILIE CONTER   |   MAX THIROUIN   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions