Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 22:48 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Caubergs komt net tekort...

Het wilde vanmorgen maar niet lukken voor onze landgenoten in de rubrieken voor de jonge paarden op de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park... Nadat bij de 6-jarige paarden Lennard Jochems al langs de winst greep was het in de rubriek voor de 7-jarige paarden Dennis Caubergs die genoegen moest nemen met de eerste ereplaats. In het zadel van de KWPN-gefokte hengst Hemerald-Balia (Emerald Van ’t Ruytershof) kwam hij over de meet in 30.05 seconden en kwam zo 2 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen.

 

Het was de Nederlander Yves Houtackers, die met zijn stal gevestigd is in Weert, die het Wilhelmus liet klinken. Hij wist met zijn Zangersheide-gefokte Zinedine Zidane Z (Zambesi TN – F: Michel Dohmen) nog onder de tijd van Caubergs te duiken en stond zo bovenaan het klassement. De 3de plaats voor de Zuid-Koreaan Jaehee Jun. Die stuurde de Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I – F: Stephane Chantot), die tot vorig jaar de zien was onder het zadel van Virginie Thonon, naar de meet in 30.14 seconden en verzekerde zich zo dus ook van een podiumplaats.

 

De 4e plaats was voor de Noorse amazone Oda Charlotte Lyngvaer. Die zette met de KWPN-gefokte Hurby (Namelus R – F: W. Winkes) de klok stil op 30.38 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats  tenslotte ging naar Duitsland met Maximilian Schmid en de eveneens KWPN-gefokte Hetty Emaire (Spartacus TN – F: J. Veldhuis). Zij wisten de finishen in 30.61 seconden.

 

Voor Terry van Dingenen was er nog een 6de plaats met Ego Del Maset (Emilion – F: Del Maset) en voor Lieven Devos een 8ste plaats met Dawa de Greenbay Z (Diarado – F: Stephane Chantot).

 

TAGS   |   DENNIS CAUBERGS   |   JAEHEE JUN   |   YVES HOUTACKERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions