Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 22:25 - Jumping

CSI1* Opgl.: Net geen podium voor Strubbe...

Een kwartiertje na de start op de Ashford Arena ging vanmorgen in het Sentower Park ook de competitie op de Stephex Arena van start. Hier werd gestart met de 1.30m openingsrubriek van de CSI1* competitie en hierin was het de West-Vlaamse Elisa Strubbe die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Strubbe, die enkele weken geleden bijzonder sterk voor de dag kwam in het Spaanse Oliva, stuurde haar 8-jarie Lando van de Oude Molenhoeve (Numero Uno) naar de meet in 65.87 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats.

 

De winst was voor de Britse ruiter Christopher Franks. Die zat in het zadel van de 10-jarige Mega Times (Megabyte) en wist de concurrentie achter zich te houden na een finishtijd van 60.61 seconden. De Nederlandse amazone Nicole Caris moest vrede nemen met de 2de plaats in het klassement. Zij deed met haar 11-jarige Inolette (Calmiro) een goede poging, maar kwam met haar tijd van 61.99 seconden ruim een seconde tekort om Franks van de troon te stoten.

 

Plaats 3 ging opnieuw naar Groot-Brittannië met dank aan amazone Louise Simpson en haar 15-jarige Chessy 17 (Cellestial). Zij haalde de meet in 62.38 seconden en wist zo dus ook een podiumplaats op te eisen. De Nederlandse Demi van Grunsven sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij klokte met haar 11-jarige Darobi (Verdi TN) af in 67.13 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Lio Lamers met Charming Edition (Namelus R), een 19de plaats voor Mike van Belle met Frauke Van ’T Hagenhof Z (Figo de Muze) en een 23ste plaats voor Cederick Deknudt met Mr. Quality Z (Mr. Blue).

 

TAGS   |   CHRISTOPHER FRANKS   |   ELISA STRUBBE   |   LOUISE SIMPSON   |   NICOLE CARIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions