Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 22:23 - Jumping

CSI3* Lanaken: Sterke Belgische delegatie

In Lanaken ging vandaag de derde internationale week van start. Op de hoofdarena, de Ratina Z arena, stond er een CSI3* 1m40 rubriek op de planning. In deze twee fasen special kwamen uiteindelijk 176 combinaties aan de start, hetgeen resulteert in twee klassementen.

Deel 1

Het eerste deel werd gewonnen door de Ier Richard Howley en Farianne. Deze combinatie werd vorige week al eens 6de in het 1m45 tijdens CSI3* Lanaken, maar ditmaal was de Indoctro-dochter in 30.97 seconden ruimschoots goed voor de overwinning. Nederlander Tom Martens en Jiamante van Essene waren in 32.91 seconden goed voor een tweede plaats. Deze Jiamante van Essene (Diamant de Semilly) is een volle zus van niemand minder dan Extra van Essene en samen met Tom Martens sprong ze vorige week ook al naar een 3de en 4de plaats in het 1m40. De derde plaats was voor Koen Vereecke, die met Copiapo Z (Calvaro Z) in 34.00 seconden door de finish kwam. Louis Le Grelle, die vorige week nog de CSIU25 Grand Prix wist te winnen volgde op plaats vier met Dalton 24 (Diarado) in 34.67 seconden. Tot slot was er voor Doron Kuipers en Ediamo (Andiamo Z) nog een vijfde plaats in 35.01 seconden.

 

Deel 2

De overwinning in het tweede deel werd opgeëist door de Zwitser Edwin Smits. Met zijn Lantaro von Hof (Ladirio von Hof) klokte hij af in 32.13 seconden. De Belgische amazone Emilia Housen zorgde voor een prachtige tweede plaats. Zij kwam met Barika van de Helle (Clearway) door de finish in 33.74 seconden. De Zweedse Emma Emanuelsson en Coralle (Maloubet de Pleville) volgden op plaats drie in 34.16 seconden. Frederic Vernaet en Gin Duidam (Quidam de Revel) werd in 34.68 seconden vierde. Zij wisten vorige week ook al een eerste en een tweede plaats te behalen! De Zweed Marcus Westergren, die vorige week nog de openingsrubriek won met Faya Sao Miguel (Cornetto Z), werd nu vijfde in 35.02 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions