Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 22:11 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Laura Mathy start sterk!

Op het Hubside Tour van St. Tropez ging vanmorgen na de ochtendrubriek voor de jonge paarden ook de CSI2* competitie van start. In de 1.20m openingsrubriek was er direct een puike prestatie voor Laura Mathy en haar 9-jarige merrie Corlaya (Cornets Stern). Mathy spurtte in deze speedclass naar de meet in 62.81 seconden en strandde zo uiteindelijk net naast de overwinning...

 

Die moest ze laten aan de Française Clementine Bost. Die zette met haar 10-jarige Vahine de Curaine (Negus de Talma HN) een tijd van 62.70 seconden op het scorebord en voorkwam zo een eerste Belgische overwinning. Ook de Mexicaan Carlos Hank Gonzalez mocht hier nog mee op het podium plaatsnemen. Hij zadelde de eveneens 10-jarige Calvino de Nyze Z (Calvaro Z) en bereikte de eindmeet in 62.81 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op de 4de plaats Pierre Souvignet. Die had er met de 12-jarie Askari’s Phantom (Askari) 64.90 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Dominique Robert sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 8-jarige Glynnwood Cruise (Cruising) een tijd neer van 67.05 seconden.

 

Ook Gudrun Patteet, die de dag al startte met een podiumplaats in de ochtendrubriek, was opnieuw een van de prijswinnaars. Zij werd 7de met haar Sea Coast Napoly van de Vaelenberg (Toulon).

 

TAGS   |   CARLOS HANK GONZALEZ   |   CLEMENTINE BOST   |   LAURA MATHY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions