Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2019 18:20 - Jumping

CSIYH1* St. Tropez: Patteet op het podium!

Het Franse St. Tropez is de volgende 2 weken het decor voor de splinternieuwe Hubside Tour! Na de opwarmingsronde van gisterennamiddag, toen er enkel een clear round op het programma stond, sprongen de 5- en 6-jarige paarden vanmorgen voor een klassement. Gudrun Patteet was direct goed bij de les en verzekerde zich met haar Zangersheide-gefokte hengst No Mercy Van T Kramerveld Z (Norton d’Eole) direct van een plaatsje op het podium. In een tabel A rechtstreeks tegen de klok kwam de Oost-Vlaamse amazone binnen in 60.13 seconden en bezette daarmee de 3de plaats in eht klassement.

 

De winst was voor de Portugees Luis Sabino Gonçalves. In het zadel van de Iers-gefokte Moonahaw Dvz Diamond (Dignified Van ’T Zorgvliet) kwam hij binnen in 59.26 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Ook de Fransman Nicolas Deseuzes wist het nog sneller te doen dan de Oost-Vlaamse amazone. Hij stuurde zijn SF-gefokte Chrome Floreval (Numero Uno – F: E.A.R.L. Haras De Floreval) rond in 59.97 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Ook de andere top-5 klasseringen bleven in eigen land met op de 4de plaats Alexis Deroubaix en de eveneens SF-gefokte Corto Danfer (Le Tôt de Semilly – F: Sylvie Passenaud). Zij kruisten de meet in 61.80 seconden en strandden zo net naast het podium. Amazone Delphine Pezez vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij zette met de ook al SF-gefokte Call Me Express (Orient Express – F: S.A.R.L. Haras Des Coudrettes) de klok stil op 62.68 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions