Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/04/2019 22:23 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Ines van den Bosch net niet..

Jesscia Geurts was vandaag niet de enige landgenote die van zich liet horen op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva, ook de Limburgse Ines van den Bosch kwam opnieuw sterk voor de dag. In de finalerubriek voor de 7-jarige paarden wist zij zich met haar NRPS-gefokte ruin Zirocco (Zilverstar T – F: Danny Schaper) samen met nog 5 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wist ze het opnieuw foutloos te houden en kwam ze na een finishtijd van 40.37 seconden ruim een halve seconde tekort om de overwinning op te eisen.

 

Het was de Ier Clem Mcmahon die de prestatie van van den Bosch wist te overtreffen. Hij snelde met het Ierse Sportpaard Hilton Up The Banner (Je T’Aime Flamenco – F: Gerard Kelly) naar de meet in 39.74 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden. Plaats 3 bleef in eigen land en daarvoor zorgde Luiz Plaza – Vidal. Die stuurde de BWP-gefokte Mylord’s Bandit Del Keroytin (Edjaz Van ’t Merelsnest – F: Ibe De Wandel) naar de meet in 43.29 seconden en mocht zo ook mee op het podium plaatsnemen.

 

De Zweedse Hannah Åkerblom haalde het podium dan weer net niet... Zij klokte met de KWPN-gefokte Hebikdat (Cream On Top) af in 43.97 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. De Spaanse Carolina Aresu Garcia Obregon tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam met de eveneens KWPN-gefokte Holisca (Spartacus TN) binnen in 40.44 seconden, maar kreeg daarbij ook een springfout te verwerken.

 

Ook hier wist Axel Vandoorne met 2 paarden het klassement te halen. Hij werd 8ste met Best Choice Vd Wareslage Z (Best man – F: Karen En Lieven Keymeulen – Berckmoes) en 11de met Miss Luna Duresses (Nabab de Rêve – F: Charlotte Vandewalle).

 

TAGS   |   CLEM MCMAHON   |   INES VAN DEN BOSCH   |   LUIS PLAZA - VIDAL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions