Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 15:03 - Jumping

CSI3* Kronenb: Vermeir opnieuw op het podium

Onze landgenoot Wilm Vermeir heeft zonet opnieuw het podium gehaald in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg! In de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie legde hij net zoals vrijdag beslag op de 3de plaats. Hij kruiste in de 2de fase de meet in 30.49 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Darcotique V’T Meulenhof (Marius Claudius), waarmee hij donderdag tijdens de openingsdag ook al 6de was.

 

Winst was er voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die stuurde zijn 9-jarige Fastday VDL (...) naar een finishtijd van 30.22 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. Ook de Zweedse Wilma Charlotte Hellström wist Vermeir nog net voor te blijven. Zij zette met de 12-jarige Gillarney (Chintan) de klok stil op 30.35 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Net na Vermeir kwam dan de Duitser Marcus Ehning, die de 11-jarige Amelia 14 (Clarimo) onder het zadel had. Hij klokte af in 30.52 seconden en kwam amper 3 honderdsten van een seconde tekort voor een plaatsje op het podium. De 5de plaats tenslotte bleef in eigen land dankzij Patrick Lemmen en de 10-jarige Jolie  Fleur (Contact Van De Heffinck). Zij haalden de meet in 30.60 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions