Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2019 10:21 - Jumping

CSIYH Lanaken: Van Roosbroeck en Liefsoens!

In Lanaken werd zojuist de rubriek voor 6-jarige paarden verreden. Hierin was er lang een Belgische top drie maar uiteindelijk kon de Deense amazone Stine Cassoe opnieuw de zege wegkapen. Stine Cassoe en haar paard Samba’s Survivor H (Ci Ci Senjor Ask) wonnen op vrijdag ook al de rubriek voor 6-jarige paarden en voegden daar nu opnieuw een overwinning aan toe in 60.16 seconden. De tweede plaats ging naar Olivier van Roosbroeck en de kampioen van de Pavo Hengstencompetitie, namelijk Narengo STB (Bisquet Balou C). Zij kwamen aan de finish in 61.25 seconden. Plaats drie en vier was voor Alexander Liefsoens. Met Enica CL Z (Elvis Ter Putte) finishte hij in 61.29 seconden terwijl hij met Esteluna CL Z (Elvis Ter Putte) in 61.91 seconden aan de meet kwam. Voor Alexander Liefsoens was er tevens nog een 10de plaats met zijn andere Elvis ter Putte-nakomeling, namelijk Echo van Spalbeek Z.

Plaats vijf werd vervolledigd door David Simpson en Balloon Cruise. Zij werkten het parcours rechtstreeks op tijd af in 62.58 seconden. Verder behaalde Catherine Gustin nog een 7de plaats met Drenaline de l’Extase terwijl Laetitia Surin en Kirsten Rombouts nog een 14de en 15de plaats wisten te behalen. Zij zadelden daarvoor respectievelijk Odyssee des Vergers Z en Nelson RS.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions