Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 18:55 - Jumping

Jeugd Lier: Opnieuw winst voor Morssinkhof!

Naast de verschillende Grote Prijzen stonden er op deze slotdag van het jeugdconcours in Lier nog verschillende andere rubrieken op het programma. In de 1.20m slotrubriek voor de Juniors en de CSIU25 competitie was er net als gisteren een overwinning voor Victor Morssinkhof. In het zadel van de 13-jarige Bybsylon (Upsilon Van De Heffinck), waarmee hij gisteren trouwens ook al 2de was, kwam hij in een barrage met 13 deelnemers aan de meet in 31.94 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Yanne Schaerlaeken volgde Morssinkhof op de 2de plaats. Zij zadelde de 12-jarige Henkie Van ’t Laerhof (Contact Van De Heffinck) en wist de klok te stoppen op 33.08 seconden. Ook mee op het podium stond nog de Zweedse amazone Lilly Landgren. Zij kon rekenen op de 14-jarige Cannonball (Cornetto) en wist een tijd van 34.24 seconden op het scorebord te zetten. De 4de plaats was voor de Deense Strandby Freya Moeller. Zij stuurde haar 10-jarige Lotto Kin Karl P.d (Lasino) naar de meet in 34.48 seconden en zag zo een podiumplaats aan haar neus voorbijgaan. Landgren’s langenote Isabelle Smolsky tenslotte was nog goed voor de 5de plaats in het klassement. Zij wist met de 14-jarige Aphrodite de finish te halen in 35.63 seconden.

 

Voor Daan Lemmens was er nog een 6de plaats met Genova Van Het Prinsenbos (Calvados), voor Viktor Morssinkhof ook nog een 7de plaats met Cantate Z (Carosso VDL), voor Lies Malisart een 9de plaats met Danzel Z (Diamant de Semilly), voor Malin Bollen een 11de plaats met Serieuse Du Rouet (Allegreto) en voor Gilles Faveere een 12de plaats met Amaryllis Ab Z (Armstrong Van De Kapel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions