Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 18:39 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Winst voor Gilles Thomas!

Gilles Thomas heeft zonet op de Z-tour van Lanaken de laatste rubriek van de dag op zijn naam weten te schrijven! In deze 1.40m hoofdrubriek van de CSIU25 competitie wisten 21 combinaties een foutloze basisomloop af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. 7 van hen verkozen echter om niet meer opnieuw te starten waardoor er nog 14 opnieuw in de ring verschenen.

 

De snelste in dat rijtje werd dus onze landgenoot Gilles Thomas, die gisteren ook al schitterde met een 2de plaats in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* competitie. Thomas zat vandaag in het zadel van de 9-jarige Futricia Van Beek (Diarado) en wist de concurrentie te verschalken na een finishtijd van 37.65 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Niklas Betz. Die deed er met de 12-jarige Landprincess (Landprinz) 38.75 seconden over om de eindmeet te bereiken en strandde zo dus op de eerste ereplaats. Het brons bleef opnieuw in eigen land dankzij Dries Goossens en zijn 10-jarige Jezebel van de Veldhoek (Warrant). Met een chronotijd van 39.28 seconden hadden ook zij een podiumplaats te pakken.

 

De Britse Lilly  Freeman-Attwood, die afgelopen week nog investeerde in de 9-jarige Cor-Leon Van De Vlierbeek Z van Jos Verlooy, legde vervolgens beslag op de 4de plaats. Zij stuurde de 9-jarige Karibou Horta (Landor S), die ze ook kocht bij Eurohorse, naar de meet in 39.66 seconden. Onze landgenote Claire Putters tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij haalde met de 12-jarige Hector (Cicero Z Van Paemel) de meet in 41.74 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Louis Le Grelle met Leicester (Larimar 7), een 10de plaats voor Gilles Thomas met Conaro (Con Capitol), een 12de plaats voor Jorik Vervoort met Nabab’Sgirl Jh Z (Nabab de Rêve) en een 14de plaats voor Anthony Philippaerts met C’Est La Vie (Diarado).

 

TAGS   |   CLAIRE PUTTERS   |   DRIES GOOSSENS   |   GILLES THOMAS   |   NIKLAS BETZ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions