Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 18:17 - Jumping

Arnaud Gaublomme wint de CSIU25 GP van Lier!

Op het jeugdconcours van Lier heeft Arnaud Gaublomme vanmiddag de kroon op het werk gezet! Nadat hij zowel gisteren als vanmorgen al een overwinning in de wacht wist te slepen maakte hij het vanmiddag helemaal af met winst in de afsluitende CSIU25 GP!

 

Slechts 7 combinaties wisten in de basisomloop alle balken in de lepels te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was het dus opnieuw Arnaud Gaublomme die de beste was. In het zadel van de 8-jarige hengst Plato de Muze Z (Plot Blue), die hij sinds vorig jaar onder het zadel heeft, snelde hij in de barrage naar een finishtijd van 41.84 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Marthe Heudens. Zij rekende op haar 15-jarige Best Mix Elien (Escuro) en wist de eindmeet te halen in 42.26 seconden. Het brons was voor de Deense Vistesen Karoline Graversen. Die stuurde haar 14-jarige Sir Evard (Acobat II) naar de meet in 47.27 seconden en had zo ook een podiumplaats te pakken.

 

Terwijl Arnaud won nam broer Brent Gaublomme de 4de plaats voor zijn rekening. Hij klokte met de 11-jarige Caol Ila Birdavenue (Eros Platiere) af in 48.37 seconden en greep zo dus net naast een podiumplaats. Lien Van Ende, vanmorgen ook al in de prijzen, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij zette met de 15-jarie Ethias Van ’t Elzenhof (Orlando) een tijd van 52.77 seconden op het scorebord.

 

Arnaud Gaublomme werd ook nog 6de met Jazira Van Het Bildeken (Cicero Z Van Paemel), Neal Vanderwegen 7de met Isidor J.h.z. (Indorado), Anouk De Proft 8ste met Eleonore Blue (Mr. Blue) en Brent Gaublomme 10de met Intro Van Eeckelghem (Sandro Boy).

 

TAGS   |   ARNAUD GAUBLOMME   |   BRENT GAUBLOMME   |   LIEN VAN ENDE   |   MARTHE HEUDENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions