Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 17:54 - Jumping

CSI3* Lanaken: Hoofdrubriek voor Karel Cox

Prachtige sport in de CSI3* 1m50 hoofdrubriek vandaag in Lanaken. Peter Schumacher en zijn team hadden een parcours gebouwd bestaande uit 13 hindernissen en 16 sprongen waarin 13 van de 70 combinaties foutloos wisten te blijven. In de barrage achteraf was het de Fransman Regis Bouguennec die de spits afbeet. Hij zette met Varennes du Breuil (Jarnac) een nulronde neer in 42.23 seconden en zo was de toon gezet. De volgende barragist was Karel Cox en hij wist met Evert (Amadeus) te finishen in 38.63 seconden. Een tijd die haalbaar leek, maar combinatie na combinatie sneuvelde en zo kon Karel Cox ruim met de overwinning aan de haal gaan! Leopold van Asten kwam nog het dichtste in de buurt met VDL Groep Beauty (For Pleasure). Zij kwamen aan de finish in 39.98 seconden. De Nederlander Lars Kersten werd al eerder op de dag eerste en tweede en voegde daar nog een derde plaats aan toe door met Dobbey (VDL Groep Zirocco Blue) in 41.21 seconden te finishen. Vierde plaats dus voor Regis Bouguennec terwijl de Belg Pieter Clemens met Quintini (Quintender 2) de vijfde plaats wist te bemachtigen. Zij bleven foutloos in 45.05 seconden!

Voor Andres Vereecke en Igor van de Wittemoere (Cooper van de Heffinck) was er een 10de plaats terwijl Ann Carton-Grootjans en Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) 12de werden. Verder werd Cindy van der Straten nog 17de met Urban de Rohan (Apache d’Adriers) na één tijdsfout in het basisparcours.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions