Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 17:53 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Van Lent wint opnieuw!

Nadat Maverick Van Lent donderdag zijn concours in Lanaken al startte met winst in de 1.30m openingsrubriek van de CSIU25 competitie heeft hij vanmiddag opnieuw de 1.30m rubriek op zijn naam weten te schrijven! In het zadel van zijn vertrouwde 11-jarige merrie Ursula des Vaux (Diamant de Semilly) kruiste hij in deze speedclass de meet in 58.95 seconden en wist zo als enige deelnemer onder de grens van de 60 seconden  te blijven!

 

De 2de plaats was, ook net als donderdag, voor de Duitser Tom Sanders! Samen met de 8-jarige Chiara D 2 (Cador 5) finishte hij echter in 62.44 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Van Lent. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Evelyne Putters en haar 13-jarige merrie Blossom van de Herenbrink (Hemmingway). Zij kwamen binnen in 63.54 seconden en hadden zo ook een podiumplaats te pakken.

 

De Duitser Mavin Jüngel haalde het podium dan vandaag weer net niet...  Hij werd met zijn 9-jarige Jolie Lafee (Nektos) na zijn 3de plaats van donderdag vandaag 4de na een finishtijd van 63.55 seconden. Louis Le Grelle tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij bracht de 7-jarige Valuas Vd Horst Z (Verdi TN) aan de meet in 64.13 seconden.

 

Voor Claire Putters was er nog een 8ste plaats met Laemi (Pumped Up Kicks) en voor Evelyne Putters een 12de plaats met Uith de Rotes (Calvaro F.C.).

 

TAGS   |   EVELYNE PUTTERS   |   LOUIS LE GRELLE   |   MAVERICK VAN LENT   |   TOM SANDERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions