Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 16:19 - Jumping

CSIYH1* Lanaken: Liefsoens wint overtuigend!

Onze landgenoot Alexander Liefsoens heeft vanmiddag op de Z-tour van Lanaken overtuigend de rubriek voor de 6-jarige paarden op zijn naam geschreven! Liefsoens stuurde in deze tabel in 2 fasen special de Zangersheide-gefokte merrie Elnica CI Z (Elvis Ter Putte – F: Liefsoens) naar de meet in 35.74 seconden en was zo beduidend sneller dan de overige 65 deelnemers.

 

De ander podiumplaatsen gingen naar Frankrijk met op de 2de plaats Pierre Potin en de SF-gefokte Damoiselle Froufrou (Rock’N Roll Semilly). Zij klokten af in 38.02 seconden en wisten zo nipt hun landgenoot Paul Delorge voor te blijven. Die zette met de eveneens SF-gefokte Djazz des Neyes (Nonstop) een tijd van 38.07 seconden op het scorebord wat hem de 3de plaats opleverde.

 

Alexander nam naast de overwinning ook nog de 4de plaats voor zijn rekening! Ditmaal snelde hij met de Zangersheide-gefokte Esteluna CI Z (Elvis Ter Putte – F: Frans Liefsoens) naar een chronotijd van 38.22 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitser Jens Christ. Die wist met de eveneens Zangersheide-gefokte Chakilly Z (Chacco Blue – F: Michel Dohmen) de meet te halen in 40.09 seconden.

 

Lars Demeersman werd nog 6de met Heena d’Hyrencourt (Udander Hero – F: André Henry), Stéphanie Vermeulen 7de met Nashville Van ’T Meulehof (Elvis Ter Putte – F: Mariette Van Lombergen), Kirsten Rombouts 12de met Nelson RS (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Seppe Rombouts) en Catherine Gustin 16de met Electro (Electo – F: Daniël Cluts).

 

TAGS   |   ALEXANDER LIEFSOENS   |   PAUL DELFORGE   |   PIERRE POTIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions