Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 15:58 - Jumping

Jules Denutte wint de Children GP van Lier!

De eerste Belgische GP-winst op het jeugdconcours van Lier was vanmiddag een feit! In de Grote Prijs voor de Children, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.25m stonden, was het Jules Denutte die de eindlaureaat werd met de 13-jarige ruin G Star Du Cartier (Cartier Van De Heffinck). In een barrage waarvoor zich 6 combinaties wisten te plaatsen wist de zoon van Hendrik Denutte opnieuw alle balken in lepels te houden en verzamelde hij enkel 3 strafpunten voor tijd. Omdat van de andere barragisten het niemand anders foutloos wist te houden werd hij de winnaar van deze Grote Prijs.

 

De 2de plaats was voor de Zweedse amazone Ebba Danielsson, die ook eerder deze week al de prijzen wist te halen. Zij wist het met haar 9-jarie Validento in 41.73 seconden een pak sneller te doen dan Denutte, maar zij kreeg onderweg een springfout aangerekend. Dat was ook het geval voor Helana Beyers, die met de 7-jarige Milano Van ’t Commercehof (I’m Special de Muze) aan de meet kwam in 43.81 seconden en zo dus 3de werd.

 

Ook de 4de plaats bleef in eigen land dankzij Jef Peeters en de 9-jarige Contiki Ah Z (Contact Van De Heffinck). De zoon van James Peeters kreeg ook springfout en strandde uiteindelijk net naast het podium na een finishtijd van 46.96 seconden. Charlotte Frederick sloot met haar 9-jarige Electron Du Houssoit (Ogano Sitte) de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij verliet de ring met 4 strafpunten in 46.98 seconden.

 

Voor Robbe Van Boxstael was er nog een 9de plaats met Elle de Laubry (Kannan) en voor Paris Vandousselaere een 10de plaats met Non Stop (Nintender).

 

TAGS   |   CHARLOTTE FREDERICK   |   EBBA DANIELSSON   |   HELENA BEYERS   |   JEF PEETERS   |   JULES DENUTTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions