Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 15:38 - Jumping

CSI1* Opgl.: Opnieuw winst voor Deraedt!

Op de Ashford Arena van het Sentower Park kwamen vanmorgen na de 1.40m ochtendrubriek de ruiters en amazones van de CSI1* competitie opnieuw in de ring. In de 1.20m rubriek zagen we opnieuw een overwinning voor West-Vlaming Christof Deraedt! Die zadelde vandaag de 10-jarige ruin John Player Special Ffh (Indoctro) en wist de overwinning op te eisen nadat hij in de 2de fase een tijd liet noteren van 25.80 seconden.

 

De Britse amazone Caroline Breen was goed voor de 2de plaats in het klassement. Breen kon rekenen op de 14-jarige Kilmastulla Douglas (Douglas VDL) en wist de eindmeet te bereiken in 26.25 seconden. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Jan van Alken en de 7-jarige merrie Mousse van de Start (Tonixe). Zij wisten de klok te stoppen op 26.35 seconden en mochten zo ook op het podium plaatsnemen.

 

De andere plaatsen in de top 5 waren voor de Zweedse Elsa Johansson met de 10-jarige Nils (Empire 1115) en de Nederlandse Anouk van der Velde met de 8-jarige Geneve P (Canturano). Johansson klokte af in 26.64 seconden terwijl van der Velde er 27.12 seconden over deed om de finish te bereiken.

 

Jan van Alken werd verder ook nog 7de met Balou van het Kapelhof Z (Balou du Rouet).

 

1.10m rubriek

 

In de aansluitende 1.10m rubriek wist voor ons land dan weer Davy Haenen de prijzen te halen. Hij wist het met zijn 10-jarige Dreamer Boy du Bois Pinchet (Vigo d’Arsouilles) in een barrage met 7 deelnemers opnieuw foutloos te houden en werd 6de na een chronotijd van 39.30 seconden.

 

De winst was hier voor de Poolse amazone Zuzanna Kucharska. Zij stuurde haar 9-jarige Vulkana 6 (Vulkano) naar de meet in 30.81 seconden en was zo beduiden sneller dan de concurrentie. De Italiaan Mauro Bolioli, die rijdt voor de stal van Rolf Morssinkhof, wist met de 6-jarige New Star-K Van ’t Kattenheye (Cooper Van De Heffinck) het dichtst in de buurt te komen. Maar ook hij moest met zijn tijd van 34.76 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in de Poolse. De Duitser Björn Nagel tenslotte was nog goed voor de 3de plaats. Hij zette met de eveneens 6-jarige Ziva Blue (Zirocco Blue VDL) een tijd van 34.81 seconden op het scorebord.

 

 

TAGS   |   BJöRN NAGEL   |   CAROLINE BREEN   |   CHRISTOPH DERAEDT   |   JAN VAN ALKEN   |   MAURO BOLIOLI   |   ZUZANNA KUCHARSKA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions