Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 15:19 - Jumping

CSI1* Lanaken: Ochtendwinst voor Druyts!

Op het Z-tour in Lanaken wordt er deze week ook opnieuw op CSI1* niveau gesprongen en daarin wist onze landgenote Axelle Druyts vanmorgen een overwinning te behalen in de 1.15m rubriek! Samen met haar 10-jarige merrie Allexa de Nuit (Zirocco Blue VDL) snelde de Antwerpse amazone in de 2de fase naar een finishtijd van 41.15 seconden en wist daarmee de overige 51 deelnemers achter zich te houden.

 

Haar naamgenote Axelle Deleu nam vervolgens de 2de plaats voor haar rekening. Zij zadelde de 11-jarige Ugo Manciais (Kashmir Van Schuttershof) en had er in 41.19 seconden net iets langer tijd voor nodig dan Druyts. Ook de 3de plaats kleurde Belgisch met Charlotte Peeters en de 10-jarige Vahina (Diamant de Semilly). Zij haalden de meet in 42.20 seconden en mochten zo ook op het podium plaatsnemen.

 

Catherine Gustin sloot het Belgische rijtje af op de 4de plaats. Zij zat in het zadel van de 8-jarige Alma Vita de Septon Z (A Big Boy) en kwam in 42.52 seconden 32 honderdsten van een seconde tekort voor een podiumplaats. De Duitse Ramona Hilliges sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de 12-jarige Quorado 3 (Quality 9) de klok stil op 44.80 seconden.

 

Voor Jerome Schimidt was er nog een 7de plaats met Chica (Cachas) en voor Sophie Schmidt een 10de plaats met Femme Fatale Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   AXELLE DELEU   |   AXELLE DRUYTS   |   CATHERINE GUSTIN   |   CHARLOTTE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions