Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 15:01 - Jumping

CSI3* Lanaken: Frédéric Vernaet wint nu wel!

Gisteren moest hij genoegen nemen met de 2de plaats, maar vanmorgen had Frédéric Vernaet dan toch zijn overwinning te pakken op de Z-tour in het Limburgse Lanaken! Op de Almé Z Arena was hij vanmorgen met zijn 13-jarige ruin Gin Duidam (Quidam de Rêvel) de beste in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie! In een tabel A in 2 fasen special snelde hij naar de meet in 31.36 seconden en wist zo met Koen Vereecke een andere snelle jongen nipt voor te blijven. Vereecke zadelde zijn 10-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semily), waarmee hij al tal van internationale rubrieken wist te winnen, maar moest uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats nadat hij een tijd van 31.88 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

De 3de plaats ging naar onze Noorderburen met Tom Martens en zijn eveneens 10-jarige Jiamante Van Essene (Diamant de Semilly), waarmee hij gisteren ook al 4de was. Zij kruisten de meet in 32.43 seconden en mochten zo vandaag wel op het podium plaatsnemen. De Deense amazone Stine Cassøe volge net na het podium op de 4de plaats. Zij had er met de 9-jarige Cannon Chris (Cris Ask) 32.57 seconden voor nodig om haar 2de fase af te leggen. De 5de plaats was opnieuw voor Nederland dankzij Pieter Raijmakers Jr. Hij stuurde de 8-jarige Van Schijndel’s Gladstone (Grison van den Bisschop) naar de meet in 32.92 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Maartje Verberckmoes met Dancing Queen Jt Z (Diarado), een 10de plaats voor Lander de Bruyn met Gina Bella (Vingino) en een 17de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Ascatano (Asca Z).

 

TAGS   |   FREDERIC VERNAET   |   KOEN VEREECKE   |   TOM MARTENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions