Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 14:43 - Jumping

Jeugd Lier: Arnaud Gaublomme wint opnieuw!

De Belgische combinaties blijven de overwinningen opstapelen op het Jeugdconcours in het Lierse Azelhof! Voor de tweede dag op rij was het Arnaud Gaublomme die de overwinning wist op te eisen in een rubriek voor de Juniors en de CSIU25 competitie! In het zadel van de 12-jarige Catch Me Van ’t Glemhof Z (Calvaro Z), waarmee hij trouwens ook gisteren al won, was hij de beste in de 1.30m/1.35m ochtendrubriek. In een tabel A tegen de klok kwamen zij binnen in 62.99 seconden en wisten zo de concurrentie voor te blijven.

 

De Nederlandse amazone Skye Morssinkhof was degene die Gaublomme het dichtst kon bedreigen. Zij rekende opnieuw op de 11-jarige Checkpoint Chacco (Chacco Blue) en wist de eindmeet te halen in 63.14 seconden. De Zweedse amazone Andrea Falk vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kruiste de meet in 63.25 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Evolution (Stokdals Livanos).

 

Vervolgens was het zowat al België wat de klok sloeg met op de 4de plaats amazone Elise Van Den Branden. Zij zat in het zadel van de 11-jarige Brillianthina Van ’t Ruytershof (Bamako de Muze) en miste net het podium na een eindtijd van 63.83 seconden. Ook Bo Fievez wist zich nog een plaatsje in de top 5 van het klassement toe te eigenen. Zij bracht de 10-jarige Eels (Warrant) veilig aan de meet in 67.01 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Camille Demolie met Chin Chesta (Chin Champ), een 7de plaats voor Tina Vets-Nicasi met Largo (Kannan), een 8ste plaat voor Lien Van Ende met Curiosity (Caretino), een 9de plaats voor Brent Gaublomme met Kandinska De Barisy (Vivaldi Du Seigneur) en een 12de plaats voor Lies Malisart met Kato (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   ANDREA FALK   |   ARNAUD GAUBLOMME   |   BO FIEVEZ   |   ELISE VAN DEN BRANDEN   |   SKYE MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions