Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 14:25 - Jumping

CSI2* Opgl.: Lefevre net naast het podium...

Op de Easter Tour van het Sentower Park in Opglabbeek stond vanmorgen als ochtendrubriek een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie op het programma. Steve Auwers wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 10-jarige merrie Dilara van de Kattenberg (Casco). In een tabel A in 2 fasen kwam het duo over de meet in 32.07 seconden en kwam zo nipt tekort voor een plaatsje op het podium.

 

Bovenaan het klassement stond de Brit Matthew Sampson, die gisterenavond nog 2de was in de 1.45m hoge Longines Rankingproef! Hij stuurde de 9-jarige hengst Firefly W (Nabab de Rêve) naar de finish in 30.89 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor de Fransman Christophe Grangier. Die rekende voor deze ochtendrubriek op de 8-jarige Brunch Jolivet (Diamant de Semilly) en had er 31.88 seconden voor nodig om de meet te bereiken. Zijn landgenote Charlotte Spaas Levallois vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met haar 15-jarige Eblesse Van Het Scheefkasteel (Nonstop) de klok stil op 31.96 seconden. De 5de plaats tenslotte ging naar Zweden dankzij amazone Sofia Kroon. Zij wist met de 14-jarige Cambio (Con Capitol) de eindmeet te halen in 32.22 seconden.

 

Voor Dirk Demeersman was er na ook een dubbel foutloze rit nog een 8ste plaats met Luigi (Arko III).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions