Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2019 11:51 - Jumping

CSI3* Lanaken: Housen opnieuw tweede

Op de Ratina Z-arena stond deze ochtend een CSI3* 1m35 rubriek rechtstreeks op tijd gepland. Hierin was het de Fransman Titouan Schumacher die met Jaqui (Ogano Sitte) in 53.82 seconden zijn derde zege op rij wist te behalen. Alexander Housen deed als laatste starter nog een goede poging met Esprit van de Wellington. Hij werd gisteren ook al tweede achter Schumacher en Jaqui en moest nu in 55.46 seconden opnieuw genoegen nemen met een tweede plaats. De Duitser Maximilian Weishaupt stond met Nexus  12 (Nekton) lange tijd aan de leiding maar werd uiteindelijk derde in 58.09 seconden. Fransman Paul Delforge en Britney du Banney (Marius Claudius) werden vierde in 58.48 seconden voor Tim Wilks. Wilks rekende voor zijn vijfde plaats op Loeki van het Lindehof (Toulon), met wie hij aan de meet kwam in 58.90 seconden.

 

Belgische ereplaatsen waren er nog voor Dries Dekkers en Clash Heldenlaan Z (8ste), Catherine van Roosbroeck en Fabulous (10de), Jolien Maenhout en Kruella DV (15de) en Karline de Brabander en L’Hermes de Muze (19de).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions