Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 22:31 - Jumping

CSI1* Kronenb: Winst voor Peeters en Gaelens

Naast Wilm Vermeir in de CSI3* competitie komen er in het Nederlandse Kronenberg deze week ook verschillende landgenoten aan de start in de CSI1* competitie. Die kenden vandaag een topdag met overwinningen voor Xavier Peeters en Maxine Gaelens in respectievelijk de 1.35m rubriek en de 1.15m rubriek.

 

Peeters kon voor zijn overwinning in de 1.35m ochtendrubriek rekenen op de 13-jarige Let It Be 111 Z (Lord Z). In een tabel A in 2 fasen klokte hij af in 25.78 seconden en wist daarmee de overige 71 deelnemers achter zich te houden.

 

De Britse Louise Saywell was degene die Peeters het dichtst kon bedreigen. Zij kwam met de 14-jarige Feigtling (Chicago Z) echter binnen in 26.36 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. Op de 3de plaats kregen we met de Zwitserse Barbara Schnieper opnieuw een amazone. Zij kruiste met de 8-jarige Fromecs Quicky (Quickly de Kreisker) de meet in 26.94 seconden en stond zo net nog op het podium.

 

Ook Julie De Pelsmaeker was hier nog net een van de prijswinnaars. Zij kreeg met haar 11-jarige merrie Contendra (Contender) in de barrage een springfout en werd finaal 18de.

 

1.15m rubriek

 

Maxine Gaelens was in de daaropvolgende 1.15m rubriek dan weer de beste met haar 10-jarige hengst Jeandoctro Deceuninck (Indoctro). In een barrage waarvoor zich 9 combinaties wisten te plaatsen lieten zij een tijd van 44.81 seconden noteren en mochten zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De Duitse amazone Beeke Vogeler volgde Gaelens op de 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 8-jarige merrie Clindrigo (Clinton) en wist de klok te stoppen op 45.41 seconden. Tenslotte wist ook de Zwitserse Ashley Kuhn het met haar 10-jarige Vouvray du Plessis (Lauterbach) in de barrage nog foutloos te houden. Zij zou met haar finishtijd van 45.50 seconden 3de worden.

 

Voor Luiz Felipe Neto de Azevedo was er nog een 8ste plaats Elle Est Belle Van T&L (Quincerot van T&L).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions