Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 21:00 - Jumping

CSI2* Opgl.: Vreys 5de in Rankingproef!

Op de Easter Tour van het Limburgse Sentower Park stond vanmiddag op 16.30u de eerste Longines Rankingproef op het programma! 70 combinaties verschenen er aan de start van deze 1.45m hoge kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van zondag waarvan er 13 de 0 op het scorebord wisten te houden en zich zo plaatsten voor de barrage. Een van hen was Michael Vreys met zijn 12-jarige hengst Heidelberg van het Lindehof (Amoroso Van De Helle). Vreys wist in de barrage opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en bezette uiteindelijk de 5de plaats nadat hij een tijd van 43.34 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

De winst was echter voor de Franse ruiter Edward Levy, die de 13-jarige merrie Rebeca LS (Rebozo La Silla) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 38.60 seconden en liet zo de Marseillaise over het Sentower Park klinken. De 2de plaats was voor de Britse ruiter Matthew Sampson. Die rekende op de 10-jarige Valse de Pepinvast (l’Arc de Triomphe) en wist met zijn tijd van 39.67 seconden ook nog onder de 40 seconden te blijven.

 

De 3de plaats was voor de Amerikaan Michael Hughes, die rijdt voor de stal van Enda Carroll. Hij stuurde de 11-jarige Belo Horizonte (Baloubet du Rouet) naar de meet in 40.96 seconden en had zo ook nog een podiumplaats te pakken. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Vreys was de Zwitser Walter Gabathuler. Die kwam met de 12-jarige Silver Surfer 2 (Casall) over de meet in 42.48 seconden wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Brecht Goossens werd nog 6de met Goodwill (For Pleasure) terwijl er voor Rachel Steffen nog een 12de plaats was met Lightning (Gitano Van Berkenbroeck).

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   MATTHEW SAMPSON   |   MICHAEL HUGHES   |   MICHAEL VREYS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions