Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 20:39 - Jumping

Jeugd Lier: De Hornois wint hoofdrubriek!

Op het jeugdconcours van het Azelhof werd het internationale programma vanmiddag afgesloten met de Prijs Immofluisteraar, de 1.40m hoofdrubriek voor zowel de Juniors als voor de CSIU25 competitie. Het was amazone Caro-belle De Hornois die hierin voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen! De Hornois rekende opnieuw op haar 11-jarige Idyllis L (Andiamo) en wist de concurrentie met veel overtuiging voor te blijven nadat ze in de 2de fase een chronotijd van 28.94 seconden liet noteren.

 

Op de 2de plaats kregen we met Camille Demolie nog iemand die gisteren al in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden was. In het zadel van de eveneens 11-jarige Chica Fino (Calido I) wist zij de klok te stoppen op 31.17 seconden. De Tsjech Frantisek Struzinksy was de 3de die zich een podiumplaats wist op te eisen. Hij kwam over de meet in 31.44 seconden en kon daarvoor rekenen op de ook al 11-jarige Bob Saint Clar (Linton).

 

De 4de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Arnaud Gaublomme en de 8-jarige hengst Plato de Muze Z (Plot Blue). Gaublomme, die vanmorgen de 1.30m rubriek wist te winnen, haalde meet in 32.76 seconden en strandde zo net naast het podium. De Nederlandse amazone Skye Morssinkhof vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij stuurde de 11-jarige Checkpoint Chacco (Chacco Blue), die we nog kennen van onder het zadel van Maxime Harmegnies, naar de meet in 33.42 seconden.

 

Camille Demolie werd nog 8ste met Kalinka Van ’t Heike (Gold Fever van 't Heike), Louise Joassin 10de met Cado De Greenbay (Cassini I) en Brent Gaublomme 11de met Caol Ila Birdavenue (Eros Platiere) en 12de met Intro Van Eeckelghem (Sandro Boy).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions