Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 18:44 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Andres Vereecke wordt 3de!

Nadat vader Koen Vereecke de dag in Lanaken al startte met een overwinning in de 1.30m rubriek wist vanmiddag ook zoon Andres Vereecke het podium te halen. In de 1.35m rubriek van de CSIU25 competitie werd hij 3de met de 8-jarige merrie Lady-A Ter Putte (Diamant de Semilly) nadat hij in de 2de fase een tijd van 26.00 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

De winst was hier voor de Fransman Paul Delforge, die al verschillende keren de prijzen wist te halen. Hij snelde met de 9-jarige Carla du Banney Z (Clintissimo Z) naar een finishtijd van 25.52 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Ook de Duitser Niklas Betz wist Vereecke nog voor te blijven. Hij haalde met de 12-jarige Landprincess (Landprinz) de meet in 25.89 seconden wat hem de 2de plaats opleverde.

 

Meteen na Vereecke zagen we met Anna-Sophia Schumacher nog een Duitse combinatie. Zij was vergezeld van de 9-jarige Paddington 101 (Point) en wist de klok te stoppen op 26.02 seconden. Ce Britse Chloé Winchester, rijdend voor de stal van Karel Cox, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de 9-jarige Corcon (Corrado I) een tijd van 26.11 seconden op het scorebord.

 

Maartje Verberckmoes werd nog 10de met Dedalus M2s (Ulysses), Marie Julie Pascalle Cracco 16de met Go West (Chatman) en Anthony Philippaerts 17de met C’Est La Vie (Diarado).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   NIKLAS BETZ   |   PAUL DELFORGE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions