Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 18:41 - Jumping

CSI3* Lanaken: net niet Thomas & Vernaet

In Lanaken werd zojuist de CSI3* 1m50 rubriek verreden. In deze proef rechtstreeks op tijd nam Gilles Thomas in 66.41 seconden lange tijd de leiding met Konak, een 9-jarige Nabab de Reve-zoon. Op het einde moest hij zijn meerdere erkennen in de Duitser Tobias Meyer die met Special One 2 (Stakkato) aan de finish kwam in 64.88 seconden. Voor Frederic Vernaet was er eerder op de dag al een tweede plaats met Gin Duidam en hij kon nu derde plaats in beslag nemen met Euptric van Beek (Clintord) in 67.53 seconden. De vierde plaats was opnieuw voor Duitsland: Tobias Thoenes en J’Espere van ter Pamelen finishten in 67.70 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Hendrik-Jan Schuttert en Expensive (Unaniem) in 68.79 seconden.

Verder waren er nog ereplaatsen voor Cindy van der Straten en Chacco R (10de), Mike van Olst en I Cantou du Fonds des Flots (11de), Dominique Hendrickx en Koriano van Klapscheut (16de), Karel Cox en Dublin van Overs (17de) en Karline de Brabander en Kasanova de la Pomme (18de).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions