Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 18:22 - Jumping

CSI3* Lanaken: Vernaet grijpt naast winst...

T&L-ruiter Frédéric Vernaet heeft vanmiddag net naast de overwinning gegrepen op de Z-Tour in Lanaken. In een weer meer dan goed gevulde 1.40m rubriek van de CSI3* competitie kwam Vernaet met de 13-jarige ruin Gin Duidam (Quidam de Rêvel) over de meet in 62.56 seconden en kwam daarmee een kleine seconde tekort om de overwinning op te eisen...

 

Het was de Duitser Carsten-Otto Nagel die roet in het eten wist te gooien! Hij stuurde zijn 14-jarige La Conga (Landjonger) naar de meet in 61.69 seconden en stond zo bovenaan de rangschikking. De 3de plaats was voor de Japanse amazone Hikari Yoshizawa, die rijdt voor de stal van de Nederlander Theo Molenaers. Zij zadelde de inmiddels 17-jarige hengst Clicksem (Cardino) en samen wisten zij d meet te bereiken in 63.66 seconden.

 

Tom Martens nam vervolgens de 4de plaats mee naar Nederland. In het zadel van de 10-jarige Jiamante Van Essene (Diamant de Semilly) wist hij de klok te stoppen op 64.60 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Fransman Paul Delforge. Die zette met de 9-jarige Caipirinhia Dejeanbel (Chacco Blue) de klok stil op 64.67 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Lander de Bruyn met Gina Bella (Vingino), een 8ste plaats voor Anthony Philippaerts met All Right du Genet (Allegreto), een 14de plaats voor Lander de Bruyn met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve), een 15de plaats voor Claire Putters met Fa Belle Van Sombeke (Querlybet Hero) en een 17de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince Van De Wolfsakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions