Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 18:02 - Jumping

Jeugd Lier: Gaublomme leidt Belgisch podium

Na de ochtendoverwinning van Viktor Morssinkhof in de 1.20m rubriek kende ook de 1.30m rubriek voor de Juniors en de CSIU25 competitie vanmorgen in Lier een Belgische overwinning! Het was Arnaud Gaublomme die in de 2de fase met zijn 12-jarige Catch Me Van ’t Glemhof Z (Calvaro Z) binnenkwam in 35.46 seconden en zo op kop stond van een integraal Belgisch podium.

 

Amazone Lien Van Ende was de eerste die mee op dat podium mocht plaatsnemen Zij zadelde haar 10-jarige merrie Cita P Z (Calvaro Z) en wist de eindmeet te bereiken in 36.38 seconden. Liesje Vanderwegen was de andere podiumgegadigde. Zij wist de klok te stoppen op 36.38 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Cayenne Jh Z (Calvaro Z).

 

De Ierse Aisling McGuinness was de eerste die de Belgische dominantie kon doorprikken. Zij finishte met de 9-jarige Kilderrys Joint Venture (Russel) in 37.23 seconden en legde daarmee beslag op de 4de plaats. De Deense Marie Louise Riisgaard Kemp was de laatste in het rijtje van 5. Zij doorkruiste met haar 11-jarige Diamanty Di Magico Z (Diamant de Semilly) de meet in 38.31 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Camille Demolie met Chin Chesta (Chin Champ), een 10de plaats voor Bo Fievez met Eels (Warrant) en een 12de plaats voor Gaenne Fievez met Rubis Messipierre (Do Diese de La Vie).

 

TAGS   |   ARNAUD GAUBLOMME   |   LIEN VAN ENDE   |   LIESJE VANDERWEGEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions