Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 17:42 - Jumping

CSIYH1* Opgl: Melanie Gelin snelt naar winst

Melanie Gelin en haar Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry) hebben vanmiddag nog maar eens een overwinning aan hun palmares toegevoegd! Op de Easter Tour van het Sentower Park werden zij de eindlaureaten in de rubriek voor de 7-jarige paarden. In een tabel A rechtstreeks op tijd kwamen zij over de meet in 63.70 seconden en zetten zo de teller van de internationale overwinningen op 11!

 

Op de 2de plaats kregen we met Wim Aegten nog iemand die aan een goed concours bezig is Opglabbeek. Hij zat in het zadel van de hengst Sarata en wist de klok te stoppen op 65.32 seconden. De Litouwer Donatas Janciauskas nam na Aegten de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de Holstein-gefokte Cool Quarz (Quarz – F: Gundula Henningsen) naar de meet in 66.07 seconden en mocht zo ook op het podium plaatsnemen.

 

De 4de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Patrick van der Schans. Hij klokte af in 67.62 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de KWPN-gefokte Habrina (Eldorado Van De Zeshoek – F: H.H.F. Huirne). Pascale Haep, die gisteren ook al 4de was, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij zette met de SF-gefokte merrie Chartraine Pre Noir (Kannan – F: Nicolas & Jean-Sylvestre Martin) een tijd neer van 68.10 seconden.

 

Benny Naessens werd nog 6de met Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z – F: Davy Moreels), Jan van Alken 8ste met Made In ’T Ruytershof (Norton d’Eole – F: Stal 't Ruytershof Bvba) en Rik Hemeryck 14de met Morfine de Muze (Nabab de Rêve – F: Joris De Brabander).

 

TAGS   |   DONATAS JANCIAUSKAS   |   MELANIE GELIN   |   PASCALE HAEP   |   WIM AEGTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions