Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 16:57 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Wim Aegten scoort opnieuw!

De uitslag van de rubriek voor de 6-jarige paarden vanmorgen in Opglabbeek leek wel een kopie van die gisteren! Het waren namelijk dezelfde 5 combinaties als gisteren die de top van het klassement wisten aan te voeren. Wim Aegten wist zijn goede prestatie van gisteren gewoon nog eens te evenaren! Hij stuurde zijn BWP-gefokte hengst Newton Van ’T Zorgvliet (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Jerry Braeckvelt) in deze speedclass naar de meet in 69.00 seconden en werd daarmee dus opnieuw 3de.

 

De top 2 wisselde van plaats waardoor het vandaag de Noor Frederik B. Seim was die de overwinning wist op te eisen! Hij klokte met de KWPN-gefokte Iramee (VDL Bubalu) af in 66.76 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op de Finse amazone Elena Hietanen. Die strandde met haar Westfaals-gefokte Hermine op de 2de plaats na een chronotijd van 67.40 seconden.

 

Na Aegten wisselden ook de nummers 4 en 5 van gisteren van plaats. Zo was na een finishtijd van 70.71 seconden de 4de plaats vandaag voor de Zweedse Sofia Westborg met haar BWP-gefokte Nida van de Kransvijver (Nonstop – F: Yoerik Baudaer). Onze landgenoot Thomas Kairis tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij had er met de Zangersheide-gefokte Bright Star Vdv Z (Big Star JR – F: Comb Vd Vaart) vandaag 70.73 seconden voor nodig om de meet te bereiken en was zo maar een fractie trager als Westborg.

 

TAGS   |   ELENA HIETANEN   |   FREDRIK B. SEIM   |   THOMAS KAIRIS   |   WIM AEGTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions