Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 16:37 - Jumping

Jeugd Lier: Viktor Morssinkhof domineert!

Terwijl Simon Morssinkhof deze week aan de start komt op de Z-tour van Lanaken zien we zijn jongere broer Viktor aan het werk op het jeugdconcours in Lier! Die wist daar vanmorgen de 1.20m rubriek voor de Juniors en de CSIU25 competitie volledig naar zijn hand te zetten. Winnen deed hij met de 8-jarige Cantate Z (Carosso VDL), dit tot vorige maand nog te zien was onder het zadel van Simon. In een tabel A in 2 fasen kwamen zij binnen in 27.36 seconden en wisten daarmee de concurrentie de loef af te steken. Morssinkhof nam vervolgens ook nog de 2de plaats voor zijn rekening. Ditmaal reed hij de 13-jarige Bybsylon (Upsilon Van De Heffinck) naar een finishtijd van 27.83 seconden.

 

Gilles Faveere maakte vervolgens het Belgische feestje compleet op de 3de plaats. Hij zadelde de 7-jarige Amaryllis Ab Z (Armstrond Van De Kapel) en wist de klok te stoppen op 29.27 seconden. Net na het podium volgde de Deense amazone Cecilie Duelund Vestergaard. Zij kruiste de meet in 29.47 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Capona (Cantoblanco). De 5de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Mona Vergnanini en de 11-jarige Calista  Z (Chinquin). Zij haalden de finish in 29.74 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Alice Oost met Fominka (Clinton I).

 

TAGS   |   GILLES FAVEERE   |   VIKTOR MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions