Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 16:19 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Podiumplaats voor Vermeir!

Op de West Arena van het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg werd vanmorgen gestart met tweede kwalificatierubriek voor de Medium Tour Finale, dit opnieuw over een hoogte van 1.40m. Met exact 120 deelnemers aan de start werd het totaalklassement opgesplitst in 2 deelklassementen. In het tweede deelklassement was er net als gisteren een klassering voor onze landgenoot Wilm Vermeir. In tegenstelling tot gisteren rekende hij vandaag op de 10-jarige Joyride S (Toulon) en verzekerde hij zich van een podiumplaats na een finishtijd van 62.87 seconden.

 

De snelste in het rijtjes was de in ons land gevestigde Braziliaan Carlos Eduardo Mota Ribas! Die zadelde de 9-jarige hengst Kartouzo Van ’T Kathof (...) en wist de concurrentie achter zich te houden na een overtuigende finishtijd van 60.53 seconden. Op de 2de plaats kregen we met de Nederlander Robert Vos en 9-jarige Scotch (Stolzenberg) de winnende combinatie van de 1.35m rubriek van gisteren. Zij kruisten de meet in 62.50 seconden en nestelden zich zo op de 2de plaats.

 

Ook de Zwitser Pius Schwizer is deze week present in de Peelbergen. Hij rekende voor het ochtendnummer op de 13-jarige Chaquilot (Chacco-Blue) en strandde net naast het podium na een chronotijd van 63.20 seconden. De Nederlander Dennis van den Brink sloot het rijtje af op de 5de plaats. Hij stuurde de 9-jarige Aonia Domain (Mylord Carthago) naar de meet in 64.59 seconden.

 

Ook Anneleis Vorsselmans wist de 0 op het scorebord te houden. Zij werd nog 13de met haar 11-jarige Diesel (Untouchable 27).

 

TAGS   |   CARLOS MOTA RIBAS   |   ROBERT VOS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions