Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 15:57 - Jumping

CSI2* Opgl.: Christof Deraedt blijft winnen!

Onze landgenoot Christof Deraedt lijkt nu al de ruiter van het concours te worden in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij gisteren al de openingsrubriek van de CSI1* competitie wist te winnen en verder nog verschillende andere klasseringen wist te halen schreef hij vanmorgen opnieuw 2 rubrieken op zijn naam! Zo was hij vanmorgen om te beginnen de beste in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie. In het zadel van de 12-jarige hengst Haakon (Deauville de La Vie) kwam hij in deze speedclass binnen in 65.62 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats was hier voor de Fransman Geoffroy de Coligny, die vorige week ook al aan de start kwam op de springtour van Bonheiden. Hij finishte met de 12-jarige Soan du Landin (Balou du Rouet) in 65.63 seconden en strandde zo op de eerste ereplaats. Het brons was voor de Duitse Lisa-Maria Titel. Die zadelde de 9-jarige Maharani 57 (Mariachi) en wist de klok te stoppen op 66.03 seconden.

 

De Nederlander Rowen van de Mheen nam de eerste plaats na het podium voor zijn rekening. Vergezeld van de 9-jarige Formatera (Diamant de Semilly) deed hij er 66.09 seconden over vooraleer de meet te bereiken. De Française Charlotte Spaas Levallois sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. De dochter van Michel Spaas zette met de 8-jarige No Way Van Berkenbroeck Z (Nonstop) een tijd van 66.60 seconden op het scorebord.

 

Verder werd Rik Hemeryck nog 10de met Cantonia By Marstyl (Cassus) en Wim Aegten 11de met Troy A Z (Tsar Hero).

 

CSI1* 1.30m

 

Ook in de daaropvolgende 1.30m rubriek van de CSI1* competitie was het Christof Deraedt die bovenaan het podium mocht plaatsnemen! De West-Vlaming snelde in de 2de fase door de meet in 29.08 seconden en kon daarvoor net als gisteren rekenen op de 12-jarige Halinka (Cabrio Van De Heffinck).

 

De 2de plaats was voor de Portugees Adir Dias De Abreu. Die zat vanmorgen in het zadel van de 12-jarige Historia Van De Heffinck (...) en klokte af in 29.62 seconden. De heren kregen op het podium nog het gezelschap van de Duitse Antonia Müller. Die stuurde haar 9-jarige Stella 1024 (Slolzenberg) naar de meet in 30.69 seconden en bezette daarmee dus de 3de plaats.

 

De 4de plaats ging naar Zwitserland en daarvoor zorgde Kay Noah Melliger met de 13-jarige Condor M (Conterno Grande). De zoon van wijlen Willi Melliger zette een tijd van 30.77 seconden op het scorebord en strandde daarmee dus net naast een podiumplaats. Ook in deze rubriek kregen we op de 5de plaats met Charlotte Lebas een Franse amazone. Zij zadelde de 7-jarige Colombia de Beaufout (Ogano Sitte) en zette daarmee een tijd van 31.25 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions