Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/12/2019 09:17 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Zege voor C. De Brabander

Zojuist werd in Lanaken op de Ratina Z-arena gestart met een CSIU25 1m30 rubriek.

In deze twee fasen special bleek de tijd vooral een struikelblok in het parcours van Peter Schumacher. Voor Christophe de Brabander en zijn 13-jarige Geneve de Muze (Vigo d’Arsouillles) was dat geen enkel probleem, want zij wisten in de tweede fase een hele snelle ronde neer te zetten in 33.89 seconden. De tweede plaats was voor de Britse amazone Charlotte Horne die met Ferdi M (Verdi) een tijd van 35.28 seconden noteerde. De Duitse ruiter Tom Sanders en Filiz (Eldorado van de Zeshoek) volgden op de derde plaats in 37.57 seconden. De vierde plaats was opnieuw voor België dankzij amazone Lynn Bloemer. Zij kwam met Kiela Contact (Contact vd Heffinck) aan de finish in 40.40 sec. De Finse Vilma Heiskanen sloot de top vijf af. Zij kwam met Dawn B (Quidam de Revel) aan de meet in 40.50 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Marie Julie Pascalle Cracco (Ekita), een 7de plaats voor Claire Putters (Laemi), een 8ste plaats voor Leonie Peeters (Kashmiry) en een 12de plaats voor Alexander Housen (Uricas vd Kattevennen).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions