Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 23:32 - Jumping

CSI2* Valencia: Van Gelderen 4de in LR!

Door het drukke programma in eigen land zouden we bijna vergeten dat er ook nog landgenoten aan het werk zijn op de springtours op Spaanse bodem! Zo wist Boy-Adrian van Gelderen vanmiddag opnieuw voor een mooie prestatie te zorgen op de CES Valencia Tour. In de 1.45m hoge Longines Rankingproef strandde hij met zijn 13-jarige ruin Be Cool (Vanoverbeek) namelijk maar net naast het podium nadat hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd een finishtijd van 72.43 seconden wist neer te zetten.

 

De overwinning was hier voor de Britse amazone Ellen Whitaker. Die zadelde de 10-jarige Arena Uk Winston (Waldo Van Dungen) en wist de concurrentie achter zich te houden na een eindtijd van 70.03 seconden. De 2de plaats was voor de Fransman Jean Charles Bernast. Die zat in het zadel van de 9-jarige Alpha de Preuilly (Pacha de Preuilly) en wist de klok te stoppen op 70.59 seconden.

 

Ze kregen op het podium nog het gezelschap van de Deen Andreas Schou. Die stuurde zijn eveneens 9-jarige Chacolot BS (Coronas 2) rond in 71.53 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. De Portugees Mario Wilson Fernandes tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij zette met de 12-jarige Lotus (Lordano) de klok stil op 72.82 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions