Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 23:17 - Jumping

CSICh Lier: Kasper De Boeck domineert!

Op het jeugdconcours van Lier stond er vandaag in de rubrieken voor de Children geen maat op de jonge Kasper De Boeck! De zoon van Patrick De Boek van Flandria Rent wist namelijk beide rubrieken op zijn naam te schrijven!

 

In de 1.20m hoofdrubriek was hij de beste met de 8-jarige Gerenia (Cantos). In een tabel A in 2 fasen kwam het duo over de meet in 31.46 seconden en wist daarmee de concurrentie het nakijken te geven. Op de 2de plaats kregen we met Paris Vandousselaere nog een Belgische combinaties . Zij was vergezeld van de 7-jarige Madonna Vdb (Chopard Vdb Z) en wist de klok te stoppen op 33.24 seconden. De Zweedse Izabelle Stolth nam de 3de plaats voor haar rekening. Zij kruiste de meet in 34.35 seconden en deed dat met de 8-jarige Madame Chic (Chacco’s Son).

 

Plaats 4 in deze rubriek ging naar Tsjechië en daarvoor zorgde Laura Najmanova met de 9-jarige La Frei. Zij hadden er 35.97 seconden voor nodig om de meet te bereiken en strandde zo dus net naast een podiumplaats. Paris Vandousselaere sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij stuurde haar 11-jarige Non Stop (Nintender) naar de meet in 36.47 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Robbe Van Boxstael met Elle De Laubry (Kannan), een 8ste en 11de plaats voor Jules Denutten, dit met de paarden Buutengewoon (Quattro) en G Star Du Cartier (Cartier Van De Heffinck) en een 12de plaats voor Charlotte Frederick met Electron Du Houssoit (Ogano Sitte).

 

1.05m

 

In de 1.05m rubriek die even ervoor plaatsvond op de andere arena wist De Boeck te winnen met de 18-jarige Caramel Wijngaardhoeve Z (Chellano Z). Hier haalde hij de meet in 65.19 seconden en had zo bijna 10 volle seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions