Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 22:58 - Jumping

CSI3* Lanaken: Rombouts grijpt naast winst..

Op deze openingsdag van de tweede week van de Z-tour in Lanaken stonden er vandaag voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie 2 rubrieken op het programma. Naast de 1.40m openingsrubriek werd er namelijk ook nog een 1.30m rubriek tegen de klok afgewerkt en daarin was het Kirsten Rombouts die bijna met de zege ging lopen... In het zadel van de 12-jarige merrie Cerona Van Beek (Tangelo Van De Zuuthoeve) kwam zij over de meet in 57.16 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning op te eisen.

 

Het was de snelle Fransman Titouan Schumacher die nog roet in het eten wist te gooien. Hij stuurde zijn 10-jarige Jaqui (Ogano Sitte) naar de meet in 55.93 seconden en wist zo de prestatie van Rombouts nog te overtreffen. Op de 3de plaats kregen we opnieuw een Belgische combinatie dankzij Louis Le Grelle en de 10-jarige Crazy Girl (Corlensky G). Zij klokten af in 59.14 seconden en mochten zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Toon Maes wist het podium dan weer net niet te halen... Hij deed met de 10-jarige Virgule de l’Isle (Quartz Adelheid Z) in 59.46 seconden een meer dan verdienstelijke poging, maar moest uiteindelijk vrede nemen met de 4de stek in het klassement. De Fransman Romain Potin sloot het rijtje af op de 5de plaats. Hij zette met de 8-jarige Seks Appeal 111 Z (Spartacus) de klok stil op 60.65 seconden.

 

Mike van Olst werd nog 13de met Zandor Alpha Z (Zeus), Maxime Tips 16de met Floyd Van Schore (Indoctro) en Jerome Schmidt 31ste met Caillou (Cancara).

 

TAGS   |   KIRSTEN ROMBOUTS   |   LOUIS LE GRELLE   |   TITOUAN SCHUMACHER   |   TOON MAES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions