Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 22:37 - Jumping

CSI2* Oliva: Ines Van den Bosch wordt 4de

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva wist Ines Van den Bosch gisteren al te schitteren in rubrieken voor de jonge paarden. Vanmorgen ging de Limburgse echter gewoon op haar elan verder in de rubrieken voor de CSI2* competitie en wist ze ook in de prijzen te halen in de Gold 1.30m rubriek. In het zadel van de 10-jarige Jade Van Dorperheide (Zilverstar T) klokte ze in deze rubriek rechtstreeks op tijd af in 65.01 seconden en strandde daarmee net naast een plaatsje op het podium.

 

De winst ging overtuigend naar de Ierse ruiter Niall Talbot. Die zadelde voor deze rubriek de 16-jarige Kobold V. Schloesslihof CH (Karondo V. Schlösslihof) en wist de concurrentie vlot achter zich te laten en aan chronotijd van 57.83 seconden. Het zilver was voor de Zwitserse Charlotte Petit-Jean. Die rekende op de 12-jarige Dastina (Quinten) en moest na een eindtijd van 64.09 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in de Ier. Ook de Britse Jane Annett wist Van den Bosch nog voor te blijven. Zij stuurde de 8-jarige Bill du Montois naar de meet in 64.11 seconden en nestelde zich zo op de 3de plaats. Tenslotte wist ook de Amerikaanse Justin Resnik zich een plaatsje in de top van het klassement op te eisen. Zij finishte met de 13-jarige Citoki (Catoki) in 65.62 seconden en werd daarmee 5de.

 

Ook Fabienne Daigneux-Lange is nog steeds present in Spanje. Zij werd 6de met de 8-jarige Fringant du Calvaire (Qody De Saint-Aubert). Ines Van den Bosch werd ook nog 8ste met Vedette (Guidam’s Willow).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PETIT-JEAN   |   INES VAN DEN BOSCH   |   JANE ANNETT   |   NIALL TALBOT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions