Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 22:17 - Jumping

CSIP Lier: Rania Dindane net buiten de top 5

Na de 1.40m openingsrubriek die openstond voor zowel de Juniors als voor de CSIU25 competitie stond vanmiddag op de Stephex Arena van het Azelhof de 1.20m hoofdrubriek voor de pony’s op het programma. Rania Dindane wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Zij finishte in de 2de fase met haar 8-jarige Pablo in 30.72 seconden en strandde daarmee net buiten de top 5 van het klassement.

 

Het was de Ier Ryan Sweetnam die de overwinning wist op te eisen. Hij snelde met de eveneens 8-jarige Kilcummin Cruise naar een finishtijd van 28.50 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De Britse Elsi Jacques was goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij kwam binnen in 29.86 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Trevoulter Ladies Man. De Zweedse Ebba Danielsson vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de 12-jarige Happy Girl (Cabrio Van De Heffinck).

 

Sweetnam nam naast zijn overwinning ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal reed hij de 9-jarige Perseus Spartacus naar een finishtijd van 30.37 seconden. De 5de plaats tenslotte ging dan weer opnieuw naar Ebba Danielsson. Zij zette met de 13-jarige Dynamite Spartacus de klok stil op 30.63 seconden.

 

Charlotte Frederick werd ngo 7de met Orchid’s Cenda, Saartje Joosten 8ste met Kaatje Van De Beekerheide (Kantje’s Ronaldo), Rania Dindane 13de met Kandide Van Seven Oaks (Atlantic) en Jef Peeters 14de met Evona (Chello III VDL).

 

TAGS   |   EBBA DANIELSSON   |   ELSI JACQUES   |   RYAN SWEETNAM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions