Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 21:56 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Vermeir net buiten de top 5

Maar liefst 118 combinaties verschenen vanmiddag in het Hippisch Centrum De Peelbergen aan de start van de 1.40m hoge kwalificatierubriek voor de Medium Tour Finale. Onder hen ook onze landgenoot Wilm Vermeir met zijn 10-jarige merrie Darcotique V’T Meulenhof (Marius Claudius). Vemeir wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en strandde na een chronotijd van 30.26 seconden net naast een plaats in de top 5 van het klassement.

 

Het waren de Brazilianen die deze rubriek wisten te domineren met op kop Marlon Modolo Zanotelli. Die zadelde de 9-jarige Fastday VDL (Quaprice du Bois Margot) en wist de overwinning op te eisen na een finishtijd van 29.26 seconden. De in Nederland gevestigde Thiago Ribas Da Costa wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij kwam binnen in 29.59 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 9-jarige Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike).

 

Vervolgens kregen we de Nederlander Doron Kuipers. Die snelde met de ook al 9-jarige Freestyle (Cantos) door de meet in 29.80 seconden en verzekerde zich zo net van een plaatsje op het podium. Zijn landgenoot Niels Tacken slaagde daar dan weer net niet in... Hij wist met de 12-jarige Chenna Z (Chablis I Z) de meet te halen in 29.94 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. De Portugese topamazone Luciana Diniz vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Samen met de 11-jarige Icarus (Douglas), die ze onlangs kocht van Tal Milstein en de familie Geurts, zette ze een tijd van 30.23 seconden op het scorebord.

 

Voor Laurens Houben, die rijdt voor de stal van Holger Hetzel, was er nog een 23ste plaats met Lepus (Lordano).

 

TAGS   |   DORON KUIPERS   |   MARLON ZANOTELLI   |   THIAGO RIBAS DA COSTA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions