Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 21:40 - Jumping

CSI2* Opgl.: Deraedt opnieuw in de prijzen!

Christof Deraedt startte vanmorgen zijn concours in het Limburgse Sentower Park al uitstekend met winst in de 1.30m rubriek van de CSI1* competitie en wist vanmiddag ook in de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie voor het beste Belgische resultaat te zorgen. Vergezeld van de 11-jarige ruin Beijing Z (Bamako de Muze) snelde Deraedt naar een finishtijd van 67.93 seconden en strandde zo net naast een top-5 klassering.

 

De winst was voor de in ons land gevestigde Britse amazone Chloe Aston. Die kon opnieuw rekenen op haar 14-jarige Amigo T (Padinus) en wist de concurrentie overtuigend achter zich te houden na een chronotijd van 62.42 seconden. De Zweedse Sofia Kroon nam na Aston plaats 2 voor haar rekening. Zij kruiste met de 12-jarige Lucky Silvana Z (L. Silver Joter Z) de meet in 66.00 seconden en wist zo op haar beurt net de Portugees Francisco Jacome Vasques achter zich te houden. Die kwam met de 10-jarige Varennes d’Argonne (l’Arc de Tiromphe) binnen in 66.16 seconden en stond zo nog net mee op het podium.

 

Op de 4de plaats kregen we de Ierse ruiter Jack Ryan. Die zadelde de 12-jarige Cavalier Teaca (Glidawn Diamond) en wist de klok te stoppen op 66.44 seconden. De Pool Przemyslaw Konopacki sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 9-jarige Friar M (Amadeus) 67.75 seconden voor nodig vooraleer de eindmeet te bereiken.

 

Brecht Goossens werd nog 12de met Goodwill (For Pleasure), Quentin Lambotte 20ste met In The Mood (Winninmood Van de Arenberg) en Dirk Demeersman 28ste met Justice van het Reigershof (Clinton).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions