Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 14:43 - Jumping

CSIP Lier: Janne Ostyn grijpt naast winst

Op de Flandria Arena van het Azelhof werd er vanmorgen gestart met een 1.05m rubriek voor de pony’s. Daarin kwam de beste Belgische prestatie van Janny Ostyn met haar Kastaar. Het duo liet in deze speedclass een tijd noteren van 58.86 seconden en kwam daarmee net tekort voor de overwinning.

 

Die moest ze laten aan de Britse amazone Tabitha Kyle. Die zat in het zadel van Lissduff Royal en wist het in 57.66 seconden nog net iets sneller te doen dan Ostyn. Op de 3de plaats kregen we met Elis Jacques opnieuw een Britse amazone. Die stuurde haar Dapple Grey Dew Drop naar de meet in 60.51 seconden en wist zo op haar beurt haar landgenoot Patrick Thurston van het podium te houden. Die zette met Fantastic Fox de tijd stil op 60.93 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats.

 

De 5de plaats tenslotte kleurde opnieuw Belgisch met Juna-jane De Keersmaecker en haar Une Etoille. Zij hadden er 63.47 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor Evelyn Mees was er nog een 9de plaats met Forever P en voor Frederik Mees een 12de plaats met Pinto.

 

TAGS   |   JANNE OSTYN   |   JUNA-JANE DE KEERSMAECKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions