Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 14:27 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Openingsnummer voor Van Lent

Op Domein Zangersheide in Lanaken ging vanmiddag ook de tweede week van de Z-tour van start. Om klokslag 12.00u werd er op de Ramiro Z gestart met de 1.30m openingsrubriek voor de CSIU25 competitie en daarin kregen we ook meteen een Belgische overwinning! Het was namelijk Maverick Van Lent die als snelste aan de eindmeet wist te komen. Samen met zijn 11-jarige merrie Ursula des Vaux (Diamant de Semilly), waarmee hij vorige week ok al een keer 2de was, klokte hij af in een overtuigende 58.12 seconden en was zo bijna 5 volle seconden sneller dan zijn dichtste achtervolger!

 

Die eer viel dan weer te beurt aan de Duitser Thomas Sanders. Die zadelde de 8-jarige Chiara D 2 (Cador 5) en had er in 63.04 seconden toch ruim meer tijd voor nodig om zijn omloop af te leggen dan Van Lent. Ook plaats 3 ging nog naar Duitsland en daarvoor zorgde Mavin Jüngel. Die haalde de meet in 63.89 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Jolie Lafee (Nektos).

 

Ook Andres Vereecke is deze week present in Lanaken en hij startte zijn concours met een 4de plaats. Vergezeld van de 8-jarige Lady-A Ter Putte (Diamant de Semilly) wist hij een tijd van 64.33 seconden op het scorebord te zetten. De Britse Sally Hopkinson sloot het rijtje af op de 5de plaats. Zij stuurde de 9-jarige Crystal Clear naar de meet in 64.33 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Gilles Thomas met Futricia Van Beek (Diarado), een 12de plaats voor Marie Julie Pascalle Cracco met Ekita (Toulon), een 15de plaats voor Simon Morssinkhof met Daloa (Lupicor) en een 17de plaats voor Laurine Thijs met Key Biscane TB (Pavarotti Van De Helle).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   MARVIN JüNGEL   |   MAVERICK VAN LENT   |   TOM SANDERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions