Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 14:03 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Net geen podium voor Haep...

Onze landgenote Pascale Haep heeft vanmorgen op de Easter Tour van het Sentower Park nipt naast een podiumplaats gegrepen in de rubriek voor de 7-jarige paarden... Haep rekende voor deze rubriek op de SF-gefokte merrie Chartraine Pre Noir (Kannan – F: Nicolas & Jean-Sylvestre Martin) en moest uiteindelijk genoegen nemen met de 4de plaats nadat ze een chronotijd van 27.59 seconden liet noteren.

 

Het was de Britse ruiter Samuel Hutton die met de overwinning ging lopen in deze rubriek. Hutton, die rijdt voor de stal van de Egyptenaar Abdel Said, snelde met de KWPN-gefokte Hurbie (Toulon) naar een finishtijd van 24.88 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden. De Zweedse Sofia Westborg hield vervolgens de 2de plaats in eigen huis. Westborg, die zich ook al klasseerde bij de 6-jarige paarden, kon opnieuw op haar Zangersheide-gefokte Concordia Z (Chiquitano Z – F: Wim Aegten) rekenen en stopte de klok op 26.54 seconden.

 

Op de 3de plaats zagen we met de Finse amazone Elena Hietanen dan weer de winnares van de 6-jarige paarden. Zij zat nu in het zadel van de eveneens Zangersheide-gefokte Candyman Sbk Z (Candillo Z – F: Kristof Bijloos) en kruiste de meet in 27.37 seconden. De laatste die zich een top-5 klassering wist op te eisen was de Braziliaan Lucas Mesquita. Die stuurde de KWPN-gefokte (Zirocco Blue VDL) naar de meet in 27.77 seconden.

 

Melanie Gelin werd verder nog 7de met Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry) terwijl er voor Jan van Alken nog een 12de plaats was met Made In ’T Ruytershof (Norton d’Eole – F: Stal 't Ruytershof Bvba).  

 

TAGS   |   ELENA HIETANEN   |   PASCALE HAEP   |   SAMUEL HUTTON   |   SOFIA WESTBORG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions