Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 13:49 - Jumping

Jeugd Lier: Marthe Heudens start met winst!

De internationale jeugd reist deze week door van het Sentower Park in Opglabbeek naar het Azelhof in Lier waar er vanmiddag gestart werd met een 1.40m rubriek die openstond voor zowel de Juniors al voor de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie. We kregen in deze openingsrubriek ook meteen een Belgische overwinning dankzij amazone Marthe Heudens en haar 15-jarige Best Mix Elien (Escuro). Heusdens stuurde in deze speedclass haar merrie naar de meet in 62.39 seconden en wist zo de concurrentie met veel gemak achter zich te houden.

 

Het zilver was voor Caro-Belle De Hornois, die vorige week in het Sentower Park ook al een keer het podium wist te halen. Zij zadelde haar 11-jarige Idyllis L (Andiamo) en wist de chrono te stoppen op 65.81 seconden. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Skye Morssinkhof. Zij klokte met haar 8-jarige Golisa (Emilion) af in 67.05 seconden en vervoegde zo de Belgische amazones op het podium.

 

Camille Domolie volgde net buiten het podium op de 4de plaats. Zij was vergezeld van haar 11-jarige Chica Fino (Calido I) en haalde de meet in 67.47 seconden. Wannes Notelé tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij bracht de 9-jarige Katana (Bufero Van Het Panishof) aan de meet in 68.62 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Neal Vanderwegen met Isidor J.h.z (Indorado), een 8ste en 11de plaats voor Brent Gaublomme, dit met de paarden Caol Ila Birdavenue (Eros Platiere) en Intro Van Eeckelghem (Sandro Boy) en tenslotte een 12de plaats voor thuisruiter Mathias Hazebroek met Jurre (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions