Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/11/2019 12:19 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Schoonbroodt in de prijzen!

Voor de 3de week op rij wordt er deze week gesprongen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg. In vergelijking met de voorgaande weken wordt er deze week op driesterrenniveau gesprongen en in de 1.35m openingsrubriek wist Celine Schoonbroodt-De Azevedo zich meteen in de prijzen te rijden. Schoonbroodt zadelde de 8-jarige merrie Granada (Casall) en strandde op de 7de plaats nadat ze in de 2de fase een chronotijd van 35.59 seconden liet noteren.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Robert Vos met de 9-jarige Scotch (Stolzenberg). Zij haalden meet in 30.35 seconden en wisten daarmee 2 Duitse combinaties voor te blijven. De eerste van die 2 was Marcus Ehning, die de 11-jarige Amelia 14 (Clarimo) onder het zadel had. Hij klokten af in 31.96 seconden en moeste zo dus tevreden zijn met de eerste ereplaats. Christophe Brüse was hier goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zette een tijd van 33.01 seconden op het scorebord en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Crunchy Nut 15 (Cannavaros).

 

De 4e plaats was voor de in Nederland gevestigde Zweedse amazone Malin Parmler. Zij zat in het zadel van de 8-jarige Lennox Van ’T Eigenlo (Echo van 't Spieveld) en stuurde de ruin naar de finish in 34.23 seconden. De Japanner Eiken Sato tenslotte nam de 5de plaats nog voor zijn rekening. Sato, in het verleden nog de stalruiter van Stephex Stables, snelde met de 11-jarige Qatar 3 (Quasimodo Z) door de finish in 34.36 seconden.

 

CSI1* 1.25m

 

In de CSI1* 1.25m rubriek die tegelijkertijd op de East Arena gesprongen werd was Gert-Jan Hubrechts een van de prijswinnaars. Hij werd na een dubbel foutloze rit 10de met de 11-jarige merrie Dosja (Nintender).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions